Östersundsröra med isterband

En liten annorlunda maträtt med isterband - mums!

Ingredienser

Östersundsröra

  • 400 gr Isterband
  • 1 msk Smör för stekning
  • 1 st Gul lök
  • 1 knippe Persilja
  • 2 st Ägg
  • 3 dl Mjölk
  • Salt och peppar

Kokt potatis ca 800 gr

Inlagda rödbetor

Gör så her

  1. Dra av skinnet av isterbanden, stek i smör och mosa sönder dem med gaffel.

  2. Tillsätt hackad lök och persilja och stek alltsammans någon minut.

  3. Blanda ihop ägg med mjölk, salta och peppra efter smak.

  4. Tillsätt isterbandsröran i äggstanningen och lägg allt i en ugnsfast form.

  5. Stek i ugnen 30-45 min, beroende på storleken på formen, på 200 grader i ugnen.

  6. Servera tillsammans med kokt potatis och inlagda rödbetor.

Trångsvikens Chark AB
Alsenvägen 14
835 96 Trångsviken

Momsreg nr: SE559049648401
Bankgiro: 5088-0723
Facebook