Kebab på falukorv från Trångsviken

0

Ett enkelt, nytt och roligt sätt att äta vår falukorv på. Kebabkryddan gör falukorven extra god och rätten älskas av såväl små barn som vuxna!

Ingredienser

Kebab

  • 800 g Trångsvikens Falukorv
  • 8 st Tortillabröd
  • 1 huvud Sallad
  • 1 st Paprika
  • 2 st Tomater
  • 2,5 dl Gräddfil
  • Srirachasås
  • Kebab-/Grillkrydda
  • Smör till stekning

Gör så her

  1. Hacka grönsakerna.

  2. Använd en osthyvel till att skiva upp falukorven i strimlor.

  3. Stek falukorven i smör på ganska hög värme. Använd gärna gjutjärnspanna för att få korven extra krispig.

  4. Krydda korven med kebab-/grillkrydda efter egen smak. Börja gärna med lite och ta mer eftersom.

  5. Lägg upp sallad på tortillabrödet, därefter korv, tomat och paprika.

  6. Toppa med gräddfil och srirachasås - tänk på att såsen är stark så ta lagomt.

  7. Servera och njut!

Trångsvikens Chark AB
Alsenvägen 14
835 96 Trångsviken

Momsreg nr: SE559049648401
Bankgiro: 5088-0723
Facebook